IRINA NICOLAE--De Mic Am Fost Om Cinstit (cover)
As putea spune ca este povestea calatoriei mele in insula Sfint
Am fost la Sfintii Rafail, Nicolae si Irina - Monah Pimen Vlad 7.00 LEI Cumpara
Acest volum cuprinde articole ce privesc cele mai imporatnte subiecte legate de viata de familie scrise de clerici, oameni de stiinta, dar si simpli familisti. Temele tratate sunt cercetate si anal
Anatomia subiectelor familiale - *** 11.00 LEI Cumpara
Semnul ca omul se afla in Adevar este aflarea lui sub harul divin. Niciodata nu va fi despartit de Duhul Sfant omul aflat in lucrare harica. Acesta este contextul in care convorbirea di
Apa vie a Evangheliei - Pr. Calistrat 15.00 LEI Cumpara
Omiliile Staretului Efrem sunt pentru cititorii lor o povatuire pe calea vietii duhovnicesti autentice catre mantuirea lui Hristos. Si acest al doilea volum de omilii al cinstitului Staret athonit
Arta mantuirii - Arhim. Efrem Filotheitul 20.00 LEI Cumpara
Pe cerul cel gandit al Bisericii noastre multe stele prealuminoase, adica Sfinti cunoscuti, fac parte din tagma mirenilor. In afara de Mucenici si de Noi-Mucenici, care in majoritatea lor sun
Asceti in lume - Vol. 1 - Ierom. Eftimie Athonitul 18.00 LEI Cumpara
Prezentul volum contine douazeci si patru de biografii ale unor asceti in lume. Printre ei se numara un episcop, un ieromonah, patru preoti casatoriti, doi monahi care au trait in lume si la
Asceti in lume - Vol. 2 - Ierom. Eftimie Athonitul 18.00 LEI Cumpara
Nu exista ceva mai inalt, mai bun decat dragostea lui Dumnezeu! Ea este nesfarsita, este nesecata. Nu se uita nici la neam, nici la varsta , nici la culoarea pielii. Toti suntem c
Asculta-ma! - Monahia Porfiria 12.00 LEI Cumpara
Cu Batranul Arsenie se pare ca se implineste cuvantul evanghelic: "Iata cu adevarat israelitean, intru care nu este viclesug". A fost din fire cinstit, simplu, fara de rautate, bland, asculta
Batranul Arsenie Pustnicul - Monah Iosif Dionisiatul 6.54 LEI Cumpara
O interpretare pe intelesul copiilor si nu numai. Aceasta Biblie ilustrata se adreseaza tuturor celor ce vor sa inteleaga, intr-o maniera placuta scrierile biblice.
IRINA NICOLAE--De mic am fost om cinstit (cover)
041b061a72